Μουσικός Περίπατος στη Βάβλα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μουσικός Περίπατος στη Βάβλα To χωριό Βάβλα, στην ορεινή Λάρνακα, προτείνει μια πρωτότυπη εκδήλωση, ένα μουσικό περίπατο μέσα στο παραδοσιακό χωριό. Το Σάββατο 13 Μαΐου, ο Σύνδεσμος Ανάπτυξης Βάβλας προσκαλεί το κοινό για ένα ευχάριστο απόγευμα, ξεκινώντας από τις 5μ.μ., παρουσιάζοντας επτά μουσικά σχήματα τα οποία θα εμφανιστούν σε παραδοσιακού χαρακτήρα σπίτια, αυλές και άλλα σημεία του χωριού.

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστούν οι καλλιτέχνες Δημήτρης Μεσημέρης και Φρειδερίκη Τομπάζου, Nama Dama, Σόφη Φετοκάκη + Ντούο Λελαλέ, το vocal jazz trio Sung Mellow, οι Μάλυ, το κουαρτέτο εγχόρδων Por Amor Al Arte και το βρετανικό ντουέτο Dutch Grip. Με την άφιξη τους οι παρευρισκόμενοι θα λαμβάνουν το πρόγραμμα με χάρτη του χωριού που θα τους κατατοπίζει για το πρόγραμμα και την τοποθεσία των μουσικών δρωμένων. Παράλληλα, θα φιλοξενείται έκθεση ζωγραφικής του Κύπριου ζωγράφου Πασχάλη Αναστάση, στο πρώην δημοτικό σχολείο του χωριού.

H είσοδος σε όλη την εκδήλωση θα είναι ελεύθερη, ενώ θα πωλούνται τοπικά προϊόντα και διάφορα είδη φαγητού και ποτού. Το μπαρ της εκδήλωσης θα αναλάβει το καφενείο Πρόζακ. Η βραδιά θα κλείσει με μουσική από τον Βρετανό DJ Reginald Omas Mamode IV, στο κέντρο του χωριού.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτιστικής Αποκέντρωσης 2023, και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Χορηγός Επικοινωνίας: ΡΙΚ

Πληροφορίες: Μουσικός Περίπατος στη Βάβλα

Βάβλα, Ορεινή Λάρνακα

Σάββατο 13 Μαΐου Ώρα: 17:00 – 23:00

Για επιπλέον πληροφορίες: Σύνδεσμος Ανάπτυξης Βάβλας 99676397, 99941100

Είσοδος Ελεύθερη